Renovera badrum

 

Vi kan hjälpa dig att rita och projektera ditt nya badrum. Med oss som entreprenör behöver du bara hålla kontakt med en partner, vi sköter allt som behöver göras och samordnas. Vi har självklart Våtrumsbehörighet enligt Byggkeramikrådets branschregler. Arbetet utförs på ett fackmannamässigt sätt med godkända tätskiktssystem och i övrigt lämpliga materiel och konstruktioner.

Vi samarbetar enbart med certifierade och auktoriserade El- och VVS-företag och använder alltid extern besiktningsman för kundens trygghet.

Vi har väldigt duktiga plattsättare som klarar specialarbeten och som gör våra kunder väldigt nöjda med resultatet.

 

Att renovera badrum

Renovering av badrum är något som ofta ligger högt på önskelistan för folk som vill förbättra bostaden. Och det ger om det utförs rätt ett fantastiskt resultat med nytt och fräscht badrum. Det är viktigt att tänka igenom sitt projekt ordentligt och försäkra sig om att arbetet blir fackmannamässigt utfört.

 

En renovering av badrum är ett samordnat projekt av flera olika yrkeskategorier, snickare, VVS-installatörer, elektriker, plattsättare. Verold sköter projekt och planering av arbetet så att det görs i rätt ordning och så tidseffektivt som möjligt.

Låt dig inspireras

Vi har valt några bilder för inspiration från vår partner för kakel och klinkers, Centro Kakel och Klinker AB. Våra kunder som ska renovera sina badrum kan boka in tid på deras designavdelning och få upp till två timmars hjälp med sina val och där kan de även ”klämma och känna” på produkterna.

Klicka på miniatyrbilderna för större bild.

 

Mer inspiration hittar du hos Centro 4

Våtrumsbehörighet

Det är viktigt för dig som konsument att renoveringar utförs enligt regler och föreskrifter. Framförallt för att resultatet av renoveringen ska bli bra och att du ska trivas med ditt nya badrum. När du anlitar Verold AB för ditt projekt kan du vara säker på att jobbet utförs av certifierade hantverkare och att vi använder godkända tätskiktssystem.

Verold är ett behörigt företag, utbildat av Byggkeramikrådet och har valt att arbeta enligt ”Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum” (förkortas BBV). Mer om behörighet hos Byggkeramikrådet. Läs mer 4
PER, PlattsättningsEntreprenörers Riksförening bidrar till utveckling av tekniskt bra lösningar och vidareutbildning av medlemmar inom plattsättnings-området. Läs mer 4
Behörighetsbevis 2017 för Verold AB 4

Kontakta oss!

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

3Start

Tjänster

 

Om oss

Kontakt

Jobba hos oss

Renovera Badrum

Aktuella Projekt

Tillbyggnad &

Ombyggnation

Kontakta oss nu!

VEROLD AB, Domnarvsgatan 11, 163 53 Spånga, Tel. 08-27 02 27

Följ oss