3Start

Aktuella Projekt

Lediga jobb, Verold AB

Kalkylator / Inköpare

Vi söker dig som vill arbeta med projektkalkylering och inköp. Ett självständigt och ansvarsfyllt arbete i en organisation som erbjuder både utmaningar och fördelar och som har korta beslutsvägar. Det är ett varierande arbete med ett brett ansvar där du får både kalkyler och sköta inköp och leveranser.

Du blir tidigt delaktig i projekt och får möjlighet att vara med att påverka lösningar för tekniska och ekonomiska utmaningar. Du kommer att upprätta kalkyler, ta fram förfrågningsunderlag, ta in offerter från leverantörer och underentreprenörer mm. Din roll har fokus på våra egna hus och att skapa förutsättningar för kvalitet och lönsamhet. Du kommer att arbeta aktivt med att hitta och att upprätta kalkyler för möjliga entreprenaduppdrag. Du kommer att ansvara för inköps- och leveransplanering för våra projekt. Arbetsuppgifterna gäller olika typer av projekt och du kommer att ha nära kontakter med leverantörer och beställare.

 

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med inriktning mot bygg och/eller ekonomi. Du har 5-10 års erfarenhet inom entreprenad, konsult eller beställarverksamhet med inriktning mot bygg och fastighet. Har du bakgrund från entreprenadsidan är detta meriterande. Vidare har du god kunskap och förståelse för olika steg i byggprocessen.

 

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår VD, Roger Lindroth, eller skicka din ansökan till roger.lindroth@veroldbygg.se, mobil 070-868 55 88

 

 

Projektchef för Nyproduktion

Vi är ett ungt och snabbväxande företag i byggbranschen med inriktning på Nyproduktion, Renovering och Entreprenad. Vår nyproduktion med specialisering på Seniorvillor, som vi äger rättigheterna till i Mellansverige, har goda framtidsutsikter. Vi möter en stark efterfrågan från både kommuner och privatpersoner på parhus och villor som är välplanerade och funktionella till ett bra pris och med hög kvalitet i både material och utrustning.

För närvarande har vi pågående projekt i Hallstahammar, Tranås och Sparreholm och många fler projekt förbereds för start inom kort. Vi har höga ambitioner att leverera hög kvalitet till nöjda kunder och siktar på att bli ledande i vår marknadsnisch. Vi söker ambitiösa medarbetare med kunskap, vilja och engagemang som vill utvecklas tillsammans med oss. Vi lyssnar gärna på och tar till vara förslag till förbättringar och kvalitetshöjning. Ta chansen att bli en viktig kugge i en organisation som erbjuder både utmaningar och fördelar och som har korta beslutsvägar.

 

Tjänsten

Som Projektchef får du en nyckelroll inom vår verksamhet Nyproduktion. Du ska kunna hantera affären mot kund, optimera projektet och vara en duktig ledare. Du kommer att vara med i våra projekt från början till slut, från de första kontakterna med kommuner och markägare, projektering och planering och fram till att den färdiga produkten överlämnas till beställaren.

Det är viktigt att du framgångsrikt klarar både affärs och produktionsansvar. Det blir ditt ansvar att säkra att projekten levereras med hög kvalitet. Du ansvarar för att säkerställa och följa upp lönsamhet, prognosarbete och lämna anbud till kund. Som projektchef har du personalansvar för personer inom olika yrkesområden i projekten. Det är viktigt att skapa engagemang och stötta medarbetare. Du har god förmåga att arbeta strukturerat och är trygg med att fatta egna beslut även under besvärliga omständigheter. Du ansvarar och följer upp samarbete med underleverantörer och identifierar nya möjliga samarbetspartners. Du sköter resursplanering och säkerställer arbetsmiljöer. Du arbetar aktivt med att skapa och upprätthålla goda relationer med kunder, underleverantörer och medarbetare.

För att vara framgångsrik i rollen som Projektchef har du relevant erfarenhet från byggbranschen, intresse för ledarskap och byggprocessen och kunskap om lagar och förordningar som rör verksamheten. Du rapporterar till VD och utgår från kontoret i Spånga.

 

Utbildning, Erfarenhet & Personliga egenskaper

  • Akademisk examen från ingenjörsutbildning, examen från yrkeshögskola eller motsvarande erfarenhet alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Befattningen kräver flera års erfarenhet från byggproduktion inom ROT, kalkylering och ekonomisk uppföljning
  • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift
  • Det är meriterande med erfarenhet av personal-, budget-, resultatansvar inom byggbranschen.
  • Tycker om att vara med i uppbyggnadsfasen av verksamheten
  • Drivs av ett personligt engagemang

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår VD, Roger Lindroth, eller skicka din ansökan till roger.lindroth@veroldbygg.se, mobil 070-868 55 88

 

 

Rörmokare

VEROLD är ett bygg- och entreprenad företag i Järfälla som utför entreprenadarbeten i Storstockholmsområdet med omnejd. Företaget har ledning och personal med lång och gedigen erfarenhet i branschen.

 

Under namnet "Proffsbyggt" samarbetar vi med ByggMax där även badrumsrenoveringar och VVS-arbeten ingår.

När vi nu i vår påbörjar nybyggnation av småhus, där VVS-installationer ingår, vill vi ha den kompetensen inom företaget.

 

Vi söker därför nu en erfaren, driven och certifierad VVS-montör som vill vara med och bygga upp den kompetensen i företaget. Våra nybyggnadsprojekt  kommer att pågå på flera olika platser i Mellansverige och du bör vara beredd på att veckopendla. Badrumsrenoveringar görs i Stor-Stockholmsområdet.

Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av service och installationer och körkort är ett krav. Är du rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med oss.

 

 

Tjänster

 

Om oss

Kontakt

Jobba hos oss

Renovera Badrum

Tillbyggnad &

Ombyggnation

Kontakta oss nu!

VEROLD AB, Domnarvsgatan 11, 163 53 Spånga, Tel. 08-27 02 27

Följ oss