VEROLD AB är ett bygg- och entreprenadföretag med verksamhetsområden; Nybyggnation, Renoveringar och Entreprenad. Vi åtar oss både renoveringsuppdrag och entreprenadarbeten i Storstockholmsområdet med omnejd. Vi är totalentreprenör för Seniorvillor och bygger nya parhus och villor för 50-plussare, runt om i Sverige. Läs mer om vad vi kan hjälpa till med under rubriken "Tjänster" och specifikt om aktuella Seniorvillor-projekt under rubriken "Aktuella Projekt".

 

 

 

Verold AB har ledning och personal med lång och gedigen erfarenhet i branschen. Vi åtar oss renoverings- och byggjobb från både privatpersoner och företag. Vi har ett nära samarbete med ByggMax som gör att vi kan erbjuda hög kvalitet i både material och arbete, samtidigt som vi har de mest konkurrenskraftiga priserna. Under namnet "Proffsbyggt" utför vi uppdrag som kommer till oss via ByggMax kunder.

Du som kund kan vända dig direkt till oss med ditt projekt. Vi kan rita, projektera och ta hand om allt som behövs för ett lyckat resultat.

Vi utför alla jobb fackmannamässigt och samarbetar uteslutande med certifierade och auktoriserade El- och VVS-företag.

 

 

VEROLD har som målsättning att utförda arbeten ska vara av högsta kvalitet och att våra kunders höga krav ska tillgodoses. Vår långa erfarenhet av olika typer av entreprenader och våra väl utarbetade projektrutiner hjälper oss att nå det målet.

 

Samarbetspartner
 
3Start

Aktuella Projekt

Renovera Badrum

Tillbyggnad &

Ombyggnation

Tjänster

 

Om oss

Kontakt

Jobba hos oss

Kontakta oss nu!

VEROLD AB, Domnarvsgatan 11, 163 53 Spånga, Tel. 08-27 02 27

Följ oss