3Start

Tjänster

 

Om oss

Kontakt

Jobba hos oss

Renovera Badrum

Aktuella Projekt

Tillbyggnad &

Ombyggnation

 

Kontakta Verold!Telefon08-27 02 27Mailinfo@veroldbygg.se 

Tillbyggnad & Ombyggnation

Att bygga om eller att bygga till ger dig möjligheter att förändra och expandera ditt boende utan att behöva söka efter ett nytt. Verold Bygg har lång erfarenhet av tillbyggnad och ombyggnation av alla slags bostadshus. Låt oss ta fram en passande lösning för ditt hem!

Från ritbordet till det färdiga resultatet

När du samarbetar med oss får du en partner som följer dig hela vägen från din första idé fram till det slutgiltiga resultatet. Tillsammans tar vi fram ett förslag och ritningar till förändringen, planerar arbete och material samt genomför arbetet.

 

Våra duktiga hantverkare har lång erfarenhet av att bygga till och att modifiera existerande byggnader. Vi vet vad som fungerar och vilka utmaningar man kan tänkas stöta på under vägen och planerar givetvis arbetet utifrån detta.

Tillbyggnad ger dig mer utrymme

Efter en tid i sin bostad kan man märka att det behövs mer plats. Barnen blir fler eller så kanske det börjar bli dags för ett av dem att få en egen del av huset. Kanske önskar du dig ett rymligare vardagsrum, kök eller att lyxa till det rejält med ett SPA-badrum. Eller varför inte lägga till ett kontor för din egen verksamhet? Då behöver huset troligtvis byggas till.

 

Med en tillbyggnad får du mer plats utan att behöva flytta eller kan ge dig den plats som behövs om du har hittat ditt drömhus som råkar vara aningen för litet. Anledningarna till att vilja bygga ut är många. Vi ser till att förverkliga dina drömmar!

 

Att bygga till kräver att man har förståelse för originalbyggnaden och de möjligheter som finns. Ett tränat öga ser hur man kan öppna upp för nya möjligheter och skapa ett hus som erbjuder mer plats samtidigt som det ser proportionerligt ut.

 

En ombyggnation ger nya möjligheter

Om planlösningen i ditt hus inte passar ihop med hur du föreställer dig din bostad eller om du helt enkelt önskar en förändring när det är dags att renovera kan en ombyggnation vara rätt val. Det finns mycket som man kan göra genom att bygga om.

 

Ett äldre hus med lågt i tak kan bli till ett luftigt utrymme genom att man tar bort en våning eller en del som skärmar av mot vinden. Planlösningar med små rum kan öppnas upp för att ge en mer öppen känsla, till exempel genom att bygga ihop kök och vardagsrum som är populärt i moderna byggnader. Kanske vill du förstora ett sovrum eller expandera badrummet? Alla dessa alternativ är möjliga genom att bygga om.

 

Vi ser potentialen i din byggnad och kan visa vilka möjligheter som finns för att göra om ditt hus till en riktig drömkåk!

 

Hör av dig till oss idag så bokar vi in ett möte och sätter oss ner för att gå igenom vilka möjligheter som finns för just ditt hus.

 

Lönsam ombyggnation av kontor

Tillbyggnad & Ombyggnation Verold AB bygger om kontor, en investering som ofta ger mångfalt tillbaka i form av ökad trivsel och produktivitet

Vi bygger om Byggmax huvudkontor i Solna. En omfattande ombyggnation som kommer att ge de anställda på Byggmax huvudkontor en bättre arbetsmiljö.

Många företag och organisationer ser ett tydligt värde i att erbjuda medarbetare en trivsam arbetsmiljö som ett nytt och fräscht kontor innebär.

Ombyggnad av kontor kan ge mångfalt tillbaka i form av ökad produktivitet och bättre trivsel. Arbetsmiljö är en viktiga faktorer för tex låg sjukfrånvaro. Det finns ett positivt samband mellan god arbetsmiljö, bra arbetsklimat och låg sjukfrånvaro.

 

Hos Byggmax skapar vi bland annat ljusare och luftigare arbetsmiljö med glasväggar. Efter en ombyggnation får man en behaglig känsla av nytt och fräscht. För de flesta innebär det att det blir roligare att gå till jobbet, man får mer arbetsglädje. I takt med att trivsel och även produktiviteten ökar, för företaget snabbt igen sin investering. Såväl kreativa som administrativa yrken gynnas av en arbetsmiljö som man kan trivas i och de flesta av oss spenderar stor del av vår tillvaro på vår arbetsplats.

 

Vi är stolta över det förtroende Byggmax givit oss när de anlitat Verold AB för en så pass viktig och prestigefull ombyggnation av sitt huvudkontor.

Kontakta oss!

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

Kontakta oss nu!

VEROLD AB, Domnarvsgatan 11, 163 53 Spånga, Tel. 08-27 02 27

Följ oss